• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЗВІТ про проведення Тижня профілактики та культури безпеки праці

ЗВІТ про проведення Тижня профілактики та культури безпеки праці

2016-05-04

/Files/images/00_1460969288_608x454.1_3_0.jpg

ЗВІТ

про проведення Тижня профілактики та культури безпеки праці у дошкільному навчальному закладі (яслах - садку) №4 «Снігуронька» Білоцерківської міської ради Київської області

На виконання наказу завідувача дошкільного навчального закладу (ясел - садка) №4 «Снігуронька», «Про проведення Тижня профілактики та культури безпеки праці безпеки праці» від 11 квітня 2016 р. № 17-од у дошкільному навчальному закладі №4 «Снігуронька» з 22 по 28 квітня 2016 року проведено Тиждень безпеки праці.

Мета проведення Тижня безпеки праці – комплексне розв'язання питань забезпечення безпечних умов навчання, виховання і праці учасників освітнього процесу та активізація діяльності дошкільного навчального закладу з питань охорони праці.

Для проведення Тижня безпеки праці було створено оргкомітет, головою якого призначено вихователя - методиста Фурдецьку Т.В.,оперативно - методичне керівництво роботою з охорони праці здійснювала завідувач господарства Карабач О.В.

Оргкомітетом розроблено план заходів Тижня безпеки праці дошкільного навчального закладу. У ході проведення Тижня безпеки праці всі заплановані заходи виконано. Протягом тижня перевірено дотримання вимог нормативно - правових актів з питань охорони праці, відповідних інструкцій; введення журналів реєстрації інструктажів з охорони праці; проведення атестації робочих місць та виконання положень розділу з охорони праці колективного договору тощо.
28 квітня 2016 року згідно з планом проведено лекцію для працівників навчальногзакладу на тему «Стрес на робочому місці». Під час Тижня безпеки праці проведено:
бесіда з дітьми «Що таке здоров’я»; спортивні ігри, естафети для дітей середніх та старших груп «Бережемо життя!»;перегляд театру: «Обережно - дорога»; конкурс малюнку для дітей «Моя вулиця».

29 квітня 2016 р. – звіт про підсумки проведення Тижня безпеки праці.

Кiлькiсть переглядiв: 117

Коментарi