Похід в парк "Олександрія"

2016-08-04

/Files/images/DSC07316.jpg

День, проведений дитиною без прогулянки,

втрачений для її здоров'я…

Г. Сперанський

У дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №4 «Снігуронька» був проведений День туризму – похід в парк «Олександрія».

Туризм приваблює дітей не тільки пізнавальною діяльністю, він – безцінний засіб фізичного виховання й активного відпочинку на природі. У туристських походах діти загартовують свій організм, зміцнюють здоров`я, розвивають витривалість, силу та здобувають уміння орієнтування на місцевості. Він дарує дітям безліч позитивних емоційних та естетичних вражень, досвід взаємодії з однолітками та природою, власних маленьких відкриттів, учить помічати нове в знайомому, радіти красі довкілля.

І ось нарешті настав день коли малеча одягла рюкзаки і з величезною зацікавленістю вирушила в туристичний похід. Дошкільнята робили свої власні маленькі відкриття, раділи красі довкілля, долали природні перешкоди, вчились дотримуватися правил поведінки на маршруті, техніки безпеки в природному середовищі. Діти із захопленням змагалися в туристичних естафетах . Повернувшись до дитсадка, після денного сну дошкільнята ділилися враженнями про похід.

Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi