• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Екскурсія до пожежно-рятувальної частини

Екскурсія до пожежно-рятувальної частини

2016-11-16

/Files/images/IMG_6899.jpg

В рамках проведення «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» 16 листопада вихованці старшої групи дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №4 «Снігуронька» відвідали пожежно-рятувальну частину.

Під час екскурсії діти мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Найбільше дітям запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Вихованці фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежні. Рятувальники розповідали дошкільникам про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на питання, які задавали діти.

Діти подякували за таку цікаву екскурсію та повернулися до дошкільного закладу з почуттям поваги та гордості до праці пожежника-рятівника, а головне - кожен ще раз переконався: «Вогонь – це небезпечно».

А потім фото на згадку. Діти залюбки фотографувались у товаристві пожежників, біля машин.

Такі зустрічі дітей з рятівниками є найважливішою складовою у процесі навчання дітей основам пожежобезпечної поведінки. Чим раніше починається подібна виховна робота, тим менше ймовірність того, що ці діти в майбутньому стануть винуватцями пожеж. Живе спілкування з пожежниками викликає у дітей великий емоційний відгук, а яскраві враження від екскурсії залишаються в пам'яті на довгі роки.

Дякуємо співробітникам пожежної частини за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!/Files/images/IMG_6759.jpg

/Files/images/IMG_6760.jpg/Files/images/IMG_6786.jpg

/Files/images/IMG_6767.jpg/Files/images/IMG_6838.jpg/Files/images/IMG_6811.jpg/Files/images/IMG_6810.jpg/Files/images/IMG_6890.jpg/Files/images/IMG_6800.jpg/Files/images/IMG_6797.jpg/Files/images/IMG_6794.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi