• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фестиваль дитячого театрального мистецтва

Фестиваль дитячого театрального мистецтва

2014-02-05

/Files/images/IMG_0325.JPG

Із метою активізації творчого потенціалу дітей дошкільного віку в закладі був проведений фестиваль дитячого театрального мистецтва за участю вихованців з 13 січня по 17 січня 2014 року.

Театральне мистецтво – особливе й багатогранне. Якщо дорослі, переглядаючи театральну виставу, прагнуть зрозуміти сенс проблеми, про яку в ній ідеться, то для дітей театр – це передусім цікаве та захопливе видовище. Діти залюбки долучаються до театральної діяльності, драматизуючи цікаві сюжети. Організувати цю діяльність із дошкільниками зовсім не складно. Головне зацікавити дітей.
Життя дитячого садка різноманітне та насичене. Особливе місце в ньому належить театралізованій діяльності. Маленька вистава за участю дітей – це перша елементарна та перехідна форма від гри до мистецтва. Сприймання театралізованої вистави, що поєднує рухи, спів, художнє слово, міміку, пантоміму, забезпечує виховання різних почуттів дітей, розвиток творчості та пізнання дійсності.


/Files/images/IMG_7249.JPG/Files/images/IMG_7247.JPG/Files/images/IMG_7245.JPG/Files/images/IMG_7236.JPG/Files/images/IMG_7222.JPG/Files/images/IMG_7214.JPG/Files/images/IMG_7211.JPG

/Files/images/IMG_0308.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 123

Коментарi