Веселі старти

2014-10-13

/Files/images/images9.jpeg

3 07 жовтня по 10 жовтня в дошкільному навчальному закладі пройшли "Веселі старти".
Єдиний шлях до здоров’я та фізичної досконалості – фізична культура, основа здоров’я майбутньої дорослої людини, яка закладається з перших років її життя.Чи усім дітям повинен подобатися спорт? Усім! Питання тільки в тому, щоб правильно підібрати вид спорт, який припав до душі дитини і кожному з батьків необхідно зрозуміти тільки одне: дитина зовсім не зобов’язана ставати професійним спортсменом.Необхідно серйозно задуматися над тим, як виховати свою дитину не лише розумною, а й фізично здоровою. Для цього потрібно привчати дитину до спорту.
І розпочалося барвисте дійство… Усе так по-дорослому і так по-дитячому щиро. Протягом змагань панувала атмосфера піднесеного настрою. Батьки, друзі, гості підтримували кожен свою команду. Журі було важко визначити переможців . Перемогла дружба.
Участь дітей у фізкультурних святах сприяло виявленню самостійності та ініціативи у виконанні рухових завдань, вихованню дружби, наполегливості, відповідальності, дисциплінованості . Недарма говорять, що кожна дитина талановита. Спортивні змагання «Веселі старти» запалили стільки маленьких зірочок! Сподіваємось, що ці змагання будуть впевненим стартом до олімпійських перемог.

Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi