• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

2014-11-24

/Files/images/51d243ea243e6bcf3bd1eb295c253da2.jpg

З метою забезпечення безпечних умов перебування в дошкільному закладі, запобігання дорожньо-транспортного, побутового травматизму, нещасних випадків, з метою виховання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу у побуті, в соціальному середовищі; підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з забезпечення безпечної життєдіяльності згідно з листом Білоцерківського районного відділу ГУ ДСНС України у Київській області з 17 по 21 листопада 2014 року у дошкільному навчальному закладі був проведений Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.
За період з 17 по 21 листопада 2014 року колективом проводилась певна робота: питання «Стан роботи по попередженню дитячого травматизму» розглядалося на педагогічних годинах, нарадах при завідувачеві, батьківських зборах, в індивідуальних консультаціях та бесідах.
Педагогічний колектив підготував та провів для дошкільників різноманітні заходи: заняття, спостереження, бесіди, читання художніх творів, проведення ігор та ігрових вправ. Основною тематикою цих заходів було ознайомлення та навчання дітей обережному поводженню з вогнем, правилам користування електричними та газовими приладами, діям в разі виникнення пожежі, дотриманню правил дорожнього руху.
В рамках проведення тижня оновлено матеріали в куточках «Безпека дитини» в кожній віковій групі; виготовлено серію посібників; розроблено перспективне планування для всіх вікових груп з питань безпеки життєдіяльності; також був проведений ляльковий театр "Пригоди лісових звірів" (правила дорожнього руху)- для вісх вікових груп, сюжетно-рольова гра "У місті машин" (старші групи).
Вихователями груп відповідно до перспективного планування проводяться тематичні заняття, бесіди, розваги, практичні ігри – завдання.
Згідно плану основних заходів цивільного захисту пройшли пожежні тренування з евакуації вихованців і працівників дошкільного закладу на випадок пожежі.

/Files/images/IMG_0330.JPG/Files/images/IMG_1308.JPG/Files/images/IMG_1303.JPG/Files/images/IMG_1302.JPG/Files/images/IMG_1299.JPG/Files/images/IMG_1294.JPG/Files/images/IMG_1288.JPG/Files/images/IMG_1286.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi