Тиждень безпеки дитини

2015-05-18

Відповідно плану основних заходів цивільного захисту ДНЗ №4 "Снігуронька" у період з 12.05.15 по 15.05.15 року був проведений «Тиждень безпеки дитини» з проведенням протипожежного тренування щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій при виникненні пожежі у дошкільному навчальному закладі,яке було проведене 15 травня 2015р., в ході якого відпрацьовано алгоритм дій по евакуації дітей та працюючого персоналу з приміщення закладу під час надзвичайної ситуації.

Метою проведення «Тижня знань з безпеки життєдіяльності » є поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; формування у кожного вихованця активної життєвої позиції щодо власного життя та власної безпеки, озброєння його знаннями та навичками безпечної поведінки вдома, на вулиці, у дитячому садку, тощо, збереження та зміцнення здоров’я, формування здорового способу життя дошкільнят; вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров'я під час надзвичайних ситуацій.

Педагоги дошкільного навчального закладу провели низку занять, рухливих та дидактичних ігор, бесід під час яких діти ознайомились із правилами дорожнього руху, правилами пожежної безпеки, а також з правилами безпеки під час стихійних лих. Вивчили найважливіші правила безпеки і навіть замалювали те, що запам`яталось.

За результатами проведеної навчальної евакуації зроблено висновок про необхідність і надалі проводити відпрацювання своєчасного інформування про надзвичайну ситуацію та порядок і послідовність дій під час евакуації.

Саме так закінчився тиждень безпеки життєдіяльності у нашому дитячому садку. Діти, які в ньому приймали участь отримали не тільки теоретичні знання, а й практичні, що для них було дуже цікавим.

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi