• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень безпеки праці до Всесвітнього Дня охорони праці.

Тиждень безпеки праці до Всесвітнього Дня охорони праці.

2014-04-28

/Files/images/images1.jpeg

Тиждень безпеки праці до Всесвітнього Дня охорони праці 22.04. - 28.04.2014 р.

На виконання наказу завідувача дошкільного навчального закладу (ясел - садка) №4 «Снігуронька», «Про проведення Тижня безпеки праці» від 08 квітня 2014 р. № 44 у дошкільному навчальному закладі №4 «Снігуронька» з 22 по 28 квітня 2014 року проведено Тиждень безпеки праці.
Мета проведення Тижня безпеки праці – комплексне розв'язання питань забезпечення безпечних умов навчання, виховання і праці учасників освітнього процесу та активізація діяльності дошкільного навчального закладу з питань охорони праці.
Для проведення Тижня безпеки праці було створено оргкомітет, головою якого призначено вихователя - методиста, оперативно - методичне керівництво роботою з охорони праці здійснювала завідувач господарства.
Оргкомітетом розроблено план заходів Тижня безпеки праці дошкільного навчального закладу. У ході проведення Тижня безпеки праці всі заплановані заходи виконано.
Протягом тижня перевірено дотримання вимог нормативно - правових актів з питань охорони праці, відповідних інструкцій; введення журналів реєстрації інструктажів з охорони праці; проведення атестації робочих місць та виконання положень розділу з охорони праці колективного договору тощо.

23 квітня 2014 року згідно з планом проведено лекцію для працівників навчального закладу на тему «Дотримання правил з охорони праці учасниками навчально - виховного процесу». Протягом 23 - 24 квітня перевірено знання з охорони праці працівників навчального закладу (педагогічні, технічні працівники, обслуговуючий персонал) з реєстрацією в протоколі. Перевірка знань працівників показала, що усі працівники мають задовільні знання з питань охорони праці.
Під час Тижня безпеки праці проведено: бесіда з дітьми «Що таке здоров’я»; спортивні ігри, естафети для дітей середніх та старших груп «Бережемо життя!»; перегляд театру: «Обережно - дорога»; конкурс малюнку для дітей «Моя вулиця».

28 квітня 2014 р. – звіт про підсумки проведення Тижня безпеки праці.

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi